Jumpa Kak Ain! Terbaik Wok!

Semalam pergi PWTC...Tujuan utama nak jumpa Kak Ain Maisarah jer! Hehehe...Waktu tu tgh excited giler! So, my parents, me and my little sis pun ronde2 sampai ke tingkat ats.
Dh sampai tingkat ats sekali still tak ada bayangan Kak Ain. Oh no! Waktu tu dh pikir bukan2 dah...
Dlm hati ni kata 'maybe Kedai Pink Kak Ain dh tutup! Oh no!' Tulah pasal buat muka monyok tu...
Sedeyh giler wok! Then, mummy kata 'apa benda binatang warna pink tu...comel!'
That time baru aku teringat yang Kak Ain punya stall semua warna pink belaka!
& ada dua Poney warna pink tergantung. (based on what Zameera said) My mum nampak dari atas. Fuh! Mase tu, energy ni tetibe tersuntik! Rasa macam nak terjun terus dari tingkat atas terus ke paha Kak Ain. Hahaha....Aq pun apa lagi? Tak akan nak berlenggang-lenggok tali kecapi?
ZOOM lari speed terus grab buku apa je yang ada dekat depan mata. Lawak lawak! Akhirnya....
dapat jugak beli buku Kak Ain.

- Aku Mahu Superbibik!
- Projek Diet Ain Maisarah
- Impiana 3
- Penubuhan The Wannababes 1 (yg 2 punya dah abes stok. sedeyh...)
- Rahsia Linda
- Majalah The Wannababes
(also Ang Pow Kak Ain! Hooray!)

Bile dah beli, mintak Kak Ain tandatangan. (n tandatangan sekali untuk buku Liza yg x dpt dtg.)
I introduce myself n i also said that i'm a student in Sekolah Sri Bangsar.
Berkat bagitahu, Kak Ain introduce dekat orang yg lukis watak2 The Wannababes tu.
Kalo tak silap nama glamornye UBI.(kalo silap sori eh!)
Dia lukiskan kartun muke aku dkt majalah The Wannababes! Kak Ain sempat lagi amek gambar dgn aku. (gune kamera die lar...) Mummy aq tolong amekkan gambar aq n Kak Ain gune fon mummy aku. (Peace!)

I'm so......HAPPY!

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric