Quit Tuition!

Hai y'all! Salam...

Haritu me n my dad dah dok bincang pasal kes nak berhenti tuisyen... He didn't agreed with me.
So, aq try tembak lagi. (manelar tahu ayh aq terbuke hati nk berhentikan aq). Finally!
He said 'Nanti ayah pikir2kan.' That's a good feedback rite?
Aq hope dad aq mempertimbangkan cadangan ni dgn sebaik2nyer... Mlm ni ade tuisyen. Math n BM.
Aq x nk pergi! Biar ah kan! Wek wek!
Korang cuba teka berapa hari dh aq x pergi tuisyen.

1 hari? 2 hari? 3 hari? 4 hari? 5 hari?

TEKAAN ANDA SALAH! Aq tak dtg tuisyen tu nk dkt sebulan tau! Hahaha..amacam? Teruk tak?
Aq tahu aq x sepatotnyer buat cam tu but... Cikgu BM aq x suker...
Cikgu Math aja laju2 mcm kereta racing...Cikgu SN ajar entah ape2.
Cikgu SN ni die suke merendah-rendahkan kitorang semue doe! Dia kate ....'Sah kamu semua tak AKAN dpt A sbb kamu sangat lemah dlm subjek Science!' (Cikgu English je ok! =D )

Hey! Tolong cover sikit.... Aq dpt 90 Science thn lps! Thn ni 95...huh!
Care die ckp tu berbeza sgt dgn care Sir Guna ckp...
Sir Guna the way he talks tu macam mendorong bdk kelas aq utk dpt A english.
Like, die suke nak challenge lar...
Tapi Cikgu BM (kat tuisyen) balik2 kate kitorang ni tak akan dapat 5A...tak akan success...
Makin nipis telinga aq nih!

huh! i hope dad aq berhentikan aq tuisyen MLM NI jugak! Aq x thn giler!

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric