Aduh! Macam mne ni??

Baru je bace blog Anis ABC. Die kate kapal haram sbb menyebabkan zina. Zina hati, zina mata, zina tangan. & lain-lain lg...Masalahnye skrg ni...kalo aku ckp aku na clash nan die,
aku tkt die mrh ke sedih ke gile ke sbb aku...Aduyai!!! Gerramnya!! Aku dah tersekat ni!
Aku tatau na wat ape!

2 comments:

  1. salam..
    saya nak komen sikit.
    sebagai pndapat.
    harap tidak terasa hati.
    kita hidup ini adalah untuk mencari keredhaan Allah.
    bukan keredhaan manusia.
    kalau kta tahu couple tu haram,
    maka tinggalkan lah.
    explain lah baik2 dekat si lelaki tu kenapa kita minta clash supaya dia pun faham. dalam masa yg sama, kita telah memberi ilmu kpd org lain.

    bukan susah untuk menolak apa yg kita suka. tetapi, ingat
    tak semestinya yg kita suka baik untuk kita, dan tak semestinya yg kita tak suka buruk untuk kita.
    sesungguhnya hnya Allah mengetahui.
    apa-apa pun,
    saya harap, awak baca artikel ni,

    http://www.iluvislam.com/v1/readarticle.php?article_id=568

    semoga membuka mata kita.

    wassalam.
    Inah

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric