Aku ta rasa apa-apa

Aku tak rasa apa-apa pun couple dgn dia... Huh! Kenapalah aku tak fikir dulu awal2 sblum terime? Tgk! Aku btol2 dh tersekat! Aku tak mahu couple k? Agaknya waktu aku ckp aku terime tu....
aku tak fikir waras-waras kot... Aarrgghh!
Hampir aku lupa yg aku ni nk jadi perempuan yg seumpama epal yg paling tinggi dkt pokok yg sukar digapai. Aku tanak senang-senang je couple! Aku bkn perempuan murahan!
Aku kan Cewek Anti-Couple mcm satu novel dekat SekolahSriBangsar tu? Now...
Im planning how to break up with him...Org selalu kata...kalau tak suka...jgn permainkan org...
Aku tak suka dia!! Aku cuma kagum dgn dia je sbb dia atlit sekolah!
Aku na mintak pndpt kwn2 baik aku semua ttg ayat ape yg paling best sekali utk aku break dgn dia...
Ayat baik2...sbb...die...dahlah bdk sosial! God! Kenapa dgn aku ni?? Huh!
Ni lah peluang aku nak jadi femes kalau couple dgn dia tp... Bahagia ke? Tak pun!!
3 hari kepala aku sakit fikirkan strategi terbaik....damn!!

3 comments:

  1. erm,,
    sorry,,
    x dpt tlg laa
    aq x pro dlm couple2 nih,,

    *aliz*

    ReplyDelete
  2. sori gak babe aq x de idea lgi lah.. bab2 camni aq x tere ler.. apa kata klau ko ckp kat die psl alh.. ape ye? ha! yg comment psl couple tuh haram dri spe entah amacam?

    ReplyDelete
  3. dah buat dah...tp die pk aq ske org len sbb 2 aq mintak clash ! bodosh...

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric