Hinode Shop! I really miz u! X(

Dah lama dah aku x singgah kedai ni..punca utama sbb tadak duit! X(
Erm..huh
Rasa tak bermaya je...If aku ada 500 hengget, semua duit tu aku bazirkan dgn berhinode shop,
belanja dkt SNJ dgn kaut buku-buku dkt MPH! Ah! I desperately need money ok?
Every week aku pergi Shah Alam tp hanya mampu tgk brg2 yg cantik dkt Hinode Shop dr luar je! :(
Tak best-nya!!! uwaaaa!!
lps tu balik2 dgr ayat yg same. "Welcome! RM5 per item!" "Selamat datang! RM5 stiap brg!"
eeeeee
sakit hai dgr ayat azimat tu tp tak boleh beli tau tak???
If aku rich mcm Kak Alia (my kazen) tak apalah...She can even buy two Nikes in a day!
God that's cool! Senang2 mintak iPod dr ayah alang(father die merangkap bpk sedare)..wah!!
bestnya idop!


money.....need...u...now...

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric