Mahu upgrade blog!!

Yes! Amy dah tukar template sbb template yg lama tu dah boring tgk.
Lepas tu nak tanya budak-budak SSB mcm mana nak buat itu ini.
Then nak suruh friends SSB follow bila dah upgrade nanti. hmm...
lepas tu nak buat post byk sikitlah...hah..okeylah

3 comments:

  1. sis ada buat tuto macam mana nak sorok shoutbox tu.
    tgok kat label tutorials.

    ReplyDelete
  2. hey ! about ur comment yg camne saya letak dina official page tu . first, pegi kat page element n then scrol bwh nanti jumpe attribution . then awk boleh tulis ape yg awk nak kat tempat yg disediakan . then tkan save .

    ReplyDelete
  3. http://yummynuts.blogspot.com/2010/08/banner-maker-via-photoscape.html

    sini tuto nya ..untk buat banner..
    sya cari shoutbox awk tk jmpa..

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric