Tak sangka aku dah,..... vs 72 Hours At Hotel

COUPLE??

Aku rasa pelik sgt. Aku dah couple...dgn F?? So..Mimpi yg aku couple dengan dia tu semuanya..petunjuk?? Tp, kalau ya pun aku tgh bercinta skrg ni,
aku tak mau benda-benda tu semua ganggu fikiran akulah sebab aku tengah trlebih busy fikirkan fasal novel terbaru aku dekat SekolahSriBangsar.
Setelah 2thn aku bertungkus-lumus memerah otak memikirkan jalan cerita yg gila-gila,
novel genre misteri aku tu dpt jugelaa sambutan dr bdk-bdk sekolah tu. hehe..

Cumanya, aku skrg ni tgh busy pikirkn watak, tempat  kejadian, jln cerita, cara penyelesaian. Tajuk pulak...

72 Hours Camping yang aku ckp dkt bdk-bdk sekolah tu. Tp....Aku nak tkr tajuklah. Camping dah selalu sgt aku dgr dekat tv. Aku nak buat cerita ni seolah-olah ianya berlaku dkt hotel.

So...tajuknya jadi 72 HOURS AT EVERLY - PEMBUNUHAN ARTIS POPULAR  

amacam?


Tambahan pulak, aku ni memang ada dekat hotel skrg ni. So...
aku bayang-bayangkn kejadian tu tgh berlaku dkt hotel yg aku tgh menginap skrg ni. =)

Aku rasa,,,cerita genre misteri paling sesuai dgn aku sbb aku ni mmg tak reti sgt buat cerita drama.
Selalu tak laku! Cerita 'Esok Hari Blackberry' pulak...harapnya lakulah! XD

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric