The Voices Are telling me 2 kill penceroboh passwerd! X(

Yes! Today's topic! I hate hackers! Mase mid-year aku pernah kene dgn hackers! Skrg ni?
Kwn aku pulak! Kesian Danny... Ade org dah hack passwerd dia...
lepas tu tkr name jadik Danny Setan...status pun nth ape2 je hacker tu tulis.
Maramy Social Investigation dah check n dah detect suspek-nye.

- amer
sebab: hacker tu kate, Danny dah curik bende yg paling berharga dari dia!
siapa lg kalo bkn Aneez ex Amer rite?

- hazif hassan
sebab: dia suke mencarut . hacker tu pun mencarut juga!

setakat ni, MSI (Maramy Social Investigation) dpt tu je. Esok sudah mahu investigate lg! Ya Allah! Doakanlah Maramy supaya dpt penyelesaiannya.

Tapi...dalam fikiran aku... Mungkin Amer x suke Danny,
lepas tu die gunekan Hazif utk hack passwerd danny! Yes! That's my teory!

Mary! Komen here if u got anything on yr mind bout tis case!

1 comment:

  1. erm.?
    junkies kan daa ade gf bru.?
    xkan dye jeles lg ngan danny,.
    dye mcm daa redha je,.
    hihi

    *aliz*
    (pemilik blog ta mtg)

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric