"Blog Aku Ada, Blog Kau Ada?"



Yezza! Aku masuk blog competition ni.        
Dia suruh senaraikan kelebihan blog aku yang tak ada dkt blog tuan punya kontest. okey.


 Mungkin background aku yg lebih menarik yg x ade dkt blog tuan. Alah...yg corak mcm harimau  bintang versi pink tu!  hehe Hmm...Aksesori blog aku menarik & ceria plus funky! Hello Kitty sebelah kiri tu comey what... XD Blog aku ada lagu best tau! Kesha lagi! (haha) Baru je letak. Dkt sebelah kanan blog aku ada zirafah kuning. Dkt blog dia tak ada. woohoo! (sory tuan san) Banner blog ni lg bezzaaa punyaa dr blog tuan San. (sorry again San)

Tuan San! Saya sebelah kiri tau! Yg pakai pin Yahoo Messenger tu.. hehe


Okey.. I tag kontest ni sama due fren I.

- Cik Liza
- Cik Shaz

Aman dgn Adrynn sory ek? Die suruh tag dkt due org saje.. :(


Korang nak join x? HOI! Nak join x? Kalo tanak pun tak pe sbb aku nak join! Haha XD





Syarat-syarat penyertaan;
1)Terbuka kepada semua blogger tanpa mengira pangkat umur darjat atau yang sewaktu dengannya.
2)Korang boleh FOLLOW blog ni.Kalau tak nak pun tak pe.Tapi follower akan diberi lebih perhatian untuk dipilih sebagai pemenang nanti.

Macam mana nak menang yer?Senang je..
1)Korang mestilah buat satu post/entry mengenai KELEBIHAN blog korang yang TAKDE kat blog ni..Buatlah se"kretif mungkin.Tak kisahla apa-apa pun.yang penting logik dan boleh diterima akal..Dengan tajuk "BLOG AKU ADA,BLOG KAU ADA?". Dalam post nanti letakkan sekeping gambar yang paling cun atau hensem untuk memudahkan San buat pengumuman pemenangnya nanti.
2)Korang mestila buat ulasan mengenai KELEBIHAN atau apa yang ada kat blog korang yang TAKDE kat blog ni. Minima 5 kelebihan. Kalau lebih lagi bagus.
3)Letak gambar contest tersebut kat blog korang dan letak sekali link ke blog SAN sekali. Minima 2 link.
4)COPY PASTE syarat penyertaan dan macam mana nak menang contest ni kat post/entry korang.
5)Tag 2 orang kawan anda dalam entry tersebut(not compulsory) dan tinggalkan komen atau url korang kat bawah ni.
6)Tarikh tutup 31 January 2011.


pssst..Hadiahnya taley bgtau ape! Kalo nak tau, bkklah blog San ok? Peace out!    

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric