Buat Duit Dgn Blog

Hmm...I already discuss this wif my mum..She said "Kalau nak jual apa2 dkt blog juallah.."
Yup yup! Aku nak jual buku2, n brg2 terpakai yg aku sendiri dah tak larat nak tgk!
Buat semak je dlm bilik! Really! Buku aku lagilah! Byk pulak! Dush! Tamau tamau! Then,
aku nak daftar Nuffnang. Nampaknya blog aku ni traffic-nya mcm dah high jer..
Stiap hari about 4-6 people follow blog aku. Hmm...Aku ada chan nih...Heheh. Malam ni,
aku nak daftar Nuffnang! I wanna make money! I want money to work for me!
(like what Robert T. Kiyosaki said) Mulai esok aku akan mulakan.. First step.
Aku mesti tau nombor akaun aku...Aku seniri tataulah cuz mum tak kasik..
Die takut aku sesuke hati n sesedap rasa je check-out duit dr bank. Haha! Kalo na diikutkan hati,
mmg pun aku nak buat mcm tu! Tp demi langkah keselamatan...Mak aku kata, biar mak aku yg check. Oh damn! But no worries...

2 comments:

  1. na jual bku.?

    alaa.... storiee book yg aq bg ko ms bufday ko un ko na jual skaly ke.?

    :((

    *aliz*

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric