Contest : Saya Fobia Dengan?

syarat2 pnyrtaan :)









follow blog cik srijuju neh . wajib ! hahaha . * extra markah :)
contest ini untuk semua bloggers and semua peringkt umur .








buat satu entry pasal contest ni , critekan pengalamn atau peristiwa anda dengan fobia anda tu . fhm ? ok good ! kalau ade gmbr psal fobiaa or mase anda tgh mengalami detik tuu lg best .








letak banner dekat sidebar dan kt entry tu sekali . and then , link kn banner tu skali :)
submit link pade post ini . kalau bg link entry contest ni kt shoutbox sri x brape nk lyn :)
tag kt 6 org blogger :) * make sure korg dh infom kt diorg tau :)








hadiah ? jeng3 .. sri akan plih 1 org jaa pemnang . kalau sri nk tmbh , nti sri ckp .
pemenang akan dapat RM60 !!!
hoyee2 ! hehe .








pemenang akan diumumkan pada 6 Februari 2011 .
so last day , 5 Februari 2011 ..




kene tag oleh Buncet! Thanks babe!



Story time weyh!

Pengalaman fobia ek? Banyak rasanya.. Ni yang tak lesap dari dulu sampai sekarang...
Berlaku pada tahun 2008. (lama tu....) Aku ada bawak satu compact powder nih.. Bawak ya!
Bukan curi~! Bedak tu aku letak dalam beg.. That time..
Aku baru je langkah masuk dalam kedai buku Popular dekat JJ BukitRaja..
Korang tahulah kan kedai Popular?
Kalau nak masuk mesti ada palang pengesan benda yang tak di-scan tu kan? Paham tak ni? Alah...
Bila korang nak curi apa-apa dari dalam kedai...
Bila lalu je dekat palang tu nanti dia berbunyi beep beep beep beep beep.... Itulah!
Yang terjadi dekat aku weyh!!! T________________________T

Bukannya aku mencurik pun! Bodoh punya compact powder!!
Compact powder tu actually belum di-scan masa aku beli sebelum tu..So...palang tu berbunyiklah...
Gilalah weyh! Semue orang dah pandang aku.. Ada yang pandang aku serong...
Ada yang geleng2 kepala tgk aku...Dahlah ramai orang!!
Ahli korporat yang bawak  briefcase pun lalu.....AKu pun terkulat-kulat depan security tu..
Dengan muka yang garang dia gi sport-check beg aku! Rampas macam tu je! Hish! Kuman!!
Tak berhati perut langsung!
Dia rampas compact powder aku and terus nak pecahkan!

Orang kedai tu pun datang pada waktu yang sangatlah tepat!
Dia amek aku punya compact powder then dia tolong scan...huh! Ngeri gila weyh!
Lepas tu dah 2 tahun kot aku tak visit lagi kedai Popular tu... No way!!! Seumpama pelarian Somalia...
Aku tutup2 muka bila keluar dari kedai tuh... 
Sejak dari kejadian tu...Aku dah tamau lalu masuk dalam kedai yang ada palang dah!! Fobia gila!!

Nota kaki : im notta thief k?? UWAAAAAA

begitulah al-kisahnya....


To Fanexus : Sorry yah! Buat mase ni tak boleh letak lagi banner! Blog under renovation maybe..

Orait! Mase untuk tag!

arina
Wanie!
nursyarah
chacha
huda
ash

u allz kena tag yo! beware! 3----










5 comments:

  1. x phm la.. nk wat ap sbnrnya?? sorry, syarah blogger bru, so kurg phm bnda2 gni...

    ReplyDelete
  2. wah , plik tol fobia nye :P

    btw , thanks join and all the best :D

    ReplyDelete
  3. whada fork???hu da hell asked u to buy a compact powder in da first place???XD

    ReplyDelete
  4. My mom yg bought laa miman... :(
    hate compact powders ! >:(

    ReplyDelete
  5. tutup muka dalam beg lah ;P br xmalu cZ oram xnapok ;D

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric