Everyday Doing Eye Blinkings

Penat pejam-celik pejam-celik setiap hari.
Terasa macam bila aku pejam it's today when I celik it's already the next day.
& I repeat them like a routine on everyday. Sedih.. La Corda udah abes. RXJ last episode esok.
Maid Sama lagi 4 hari menuju final episode. Princess Hours tamat sudeee... Sedihnya..
4 minggu yang lepas, aku usha episod akhir RXJ dekat YouTube pretty punya sedih! #_#



Hampir-hampir mengalirkan air mata. Sob sob. &_& Tapi aku tahan... Sebab apa?
Sebab waktu tu aku tengah sakit dada. Asthma. Batuk teruk. Kalau aku menangis? huh.
aku da tatau apa akan jadi kalau aku menangis tengok final episode dia. Makin sempit dada aku. Sempit sangat... Yelah... Mana aku sangka ending dia cenggitu. Aku tak suka cerita cinta sedih. Menyesal tengok...~_~ Tapi tak boleh berhenti tengok... !_!

Tarikhnya 1 December, waktu pagi, time tengah tengok ulangan RXJ, tiba-tiba dada rasa sakit.
Sakit sangat.. Mencucuk... Tapi aku tengok jugak final episode tu... Hmm.. Bodohnya aku *_*

Btw, ada friends dekat YouTube recommend cerita Special A. Bestlah jugee...Hueee...
Ala-ala Maid Sama gitu... RomanceComdey. Romandy i call. Tapi Maid Sama tetap number one yo! +_+
 

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric