Is this the way to celebrate new year? #_#

 Awwww... Final episode Romeo X Juliet was soo soo sad dude.. Can't help crying right at 10 minutes b4 ending. Ini ke cara nak sambut new year hah?? Tak guna kau RXJ! Ya Allah! Swear i dun wanna watch that idiot RXJ anymore! Tak romantik langsung! Sedihhhhhhhhhhh memanjang.... &_&

Glad cerita tu dah ending. Nad! Janji dengan aku yang kau tamau tengok cerita Romeo X Juliet dekat Youtube! Kau pun anime craze macam aku an? So... aku demand kau jangan pandai2 view RXJ dalam youtube.. okay? Ini utk kebaikan kau jugak... Susah ow nak lepaskan cerita tu even dia sedih gila-gila! Hah! Such a heart throbbing series... *_*

btw, about the celebrating-new-year thingy.. My sis n I dah rancang nak gi tengok Damping Malam Jumaat ni! It's the last day of 2010 rite? Now that's what I call a chilly celebration! ~_~ Ooh.. Takut nak tengok... Tapi tadi aku tengok behind da scenes dia macam best je.. Heheheh. Prepare to pengsan in da panggung~! @_@




2 comments:

  1. epi nuyer sis.. anda dah kene tag.. sila amik award.. taniah!!

    http://viniyamey.blogspot.com/2010/12/lovely-follower-award.html

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric