Lovely Follower Award : Thanks Sis TiBi ! W_W

Thanks ya Sis TiBi ! ehem.. yok kita mulain... (fuyoo...accent wak ketari tuh!) XD okay okay. jom mula!



 apa nama blog serta kenapa pilih nama tu? 
- 'sayonara yesterday' ? adopt it from a japanese song.. i love it! It's like everyday is a new day u know? it keeps me fresh n i don why...tapi aku sedih jugak...sebab... !_! itu ending series RXJ... plus, tadak lagi blogger yang aku jumpe guna title tuh... hehehehe


blog favourite anda yang selalu anda terjah?
- op coz my bestfriends punya blog. selain dari tuh... blog Sis TiBi , Sis Anis , Sis Lidda , Sis Dayang , EilSis Dina , Sis Ila , Sis Nina , Sis Nila , Cik Piasara , Sis Mysara , Sis Limi n blog2 yang lain yang selalu update post best2 tapi ta ingat link dia... E_E

kenapa suka blog dia?
- isi kandung yang menarik, bahasa yg dia guna pun best jugak, tutorials melambak! (love ur tuto Sis Lidda!) , kebetulan pulak dorang friendly nan kita jugak so... it makes things easier... nak komen blog dorang pun rasa ringan je tangan... O_O

apa yang anda suka pasal diri anda?
- urm, well organised. sometimes jelaa. and maybe because im sensitive towards others? hahaha. itu pun ada masa jugak...

tag 2 orang blogger untuk award ini
- Sis Buncet 
- Sis Chacha 

chow! mahu terjah2 youtube pula lorh!

p/s: udah selesai tengok series Special A... searching for other cool stories to watch! P_P

2 comments:

silalah komen :)

Design by | SweetElectric