Mahu Upgrade blog tp...

Yup! Like the title said.. Nak upgrade blog tp aq tatau na mulekn dr mne..
Juz now survey blog followers aq. Wah wah! Blog dorg gempak seyh! Waduh! Jeles cek...
Aq na upgrade blog ni sbb mcm messy lah...
Punyelah aq survey semue blog n carik tuto tp tade un yg menarik...
masih mencari tuto yg menarik utk di-apply ke blog...erm...bagilah cadangan sikit.... plizzz... :(

4 comments:

  1. Best la die, duduk kat sana. Saya duduk klantan, xde pawagam! :(
    and saya nak tengok Narniaaaa! tlg beri hadiah pawagam satu kat saya! keke
    hari tu tengok Harry Potter je. :(

    ReplyDelete
  2. nak upgrade pon boleh, tanak pun takpe. sebab kalau tulisan menarik, dah oke, u know? macam blog amy, tak boring sngt kalau baca, so OK la! :)

    ReplyDelete
  3. hah.!
    letak cursor
    cari kat egobox.com
    tp kalo ko nk letak,
    title dye biar ksg je taw,.

    ReplyDelete
  4. alolo...egobox ? hehe. aq ta rti na copy die punye code ler.. :D

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric