Mania Taggie! Thanks Sis Hanan!

Photobucket

1. Sila berikan  nama awak yang Cute tuh :)
Nuramirah Farzana ..cun what? kuang kuang XD

2. Sila tulis URL Blog awak !
http://dumbtwit.blogspot.com/ 

3. Ceritakan Sejarah anda buat Blog ! ( Perenggan pun boleh )
terbuka ati na buat blog ni is pada bulan jun tahun 2009... Atas tunjuk ajar pelajar SSB, saya dah berjaya n success jadi blogger! Thanks SSB-rians!

4. Kritik sikit pasal pemberi Award ni !
oho...dia ni cun! (hahah! bodek nampak...) rambut die panjang mengurai... kuikuikui... best jadik kwn! ;)

5. Apabila Birthday awak, awak nak saya ( pemberi taggie ) bagi apa ?
bagi wish je pun tak pe.. ^_^

6. Mana satu awak paaling suka ? Cookies ataupun Ais Cream ?
can i say both? "_"

7. Haiwan apa yang awak suka ?
rabbit! comey sgt!! 

8. Kata-kata untuk Followers awak ?
thanks sgt2 sbb sudi jadik followers! baru terasa perasaan ada 100 over followers.. ~_~

9. Tag 3 Bloggers yang awak rasa Blog dia cun :)
orait....


 peace!






 

4 comments:

silalah komen :)

Design by | SweetElectric