Nex week sekolah?? Gila....

Aku still ta caya weyh! Next week? For sure?? Aduyai...
Entah kenapa holiday tahun ni aku rasa panjang n adventure gila! Erm...
Mungkin sbb cuti ni macam2 benda pelik terjadi agaknya... Kalau dikira2, mau lebih dari 10. Maksudnya cuti tahun 2010 mmg best tahap raban weyh! Aku ready baru 50 percent je... Alolo

Tak bes tak bes... Tapi..Shahbandar?? What the hal ?! Aku tade pilihan lain...
& aku ta ley buat apa-apa cuz sekolah mana lagi aku nak masuk? Sekolah 'depan'?
Tolong sikit weyh.... Sekolah sebelah? Hahaha. No way! Aku bukan elementary lagi...
Tadak sekolah? Tak tak! Aku nak sekolah and nak belajar!
& TAMAU TENGOK MUKA SENIOR 2009 (except yg rapat2 dengan aku tu kan..tu okey r...)






 


2 comments:

  1. haah...ak pun x de pilihan..rayuan ak x diterima lagi..so ak kene masuk shahbandar dulu...

    ReplyDelete
  2. tp ko kan hishamuddin skang =.=

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric