Outing at JJ + Trjumpe org yg tak sepatutnya =_=

Hah! Penat penat plus double penat! fuh! Awal2 pagi bangun, ingatkan awal2 pagi kene dtg rmh Ad. Rupenya idak. Dush! Wat penat ku sajess... BTW, brbaloi a bit bgn awal. Boleh update blog,
tgk RXJ dgn ulangan LC. Uhuks!

Ayah pick-up around kol 10.00 pagi zup tros ke rmh Ad. Gosip kejap. (kejap je)
then the whole league sampai. Mary n Wawa. Tunggu lama sikit, Aman dgn Hud. Yes yes!
Terus gi JJ Bukit Tinggi. Tgk wayang cerita Aku Tak Bodoh. awwww....syok gila crite dia!
Sudin tu hensem tollah! Wala weyh! Tergoda...haha. Tak tak. S
esungguhnya aku tak sng tergoda dgn rupa paras org. (hahaha)

Sejuk betullah wayang dia. Kecik lak uh. =_=
JJ Bukit Raja lg besaaa punyaaa! ehem ehem. Lupe pulak na ckp.
Sblum masuk wayang gi survey dulu brg dkt Hinode Shop. (rindu sama u lah hinode!) Beli 2 item. Dush! Baru ku teringat! Adrynn ada simpankan aku punya brglah!! Doyyai...
Lupe na amek lak...aiseyh! Ta pe tape..Hujung minggu na singgah umah die amek item tersebut. (=o=)

Dah syok gila tgk wayang tu...Pe lg an? Enjoy lah weyh! Hahah. Gi McD.
Tgh dok best2 bergurau senda nan bertepuk tampar nan geng tibe tibe.....................................................................
JENG JENG JENG!!

Jumpe BAJET doe!! Ahahaha! Dia kerja dkt situ. Terus hilang sudaaa mood mahu makan.
Aku kunyah cpt2 aku punya burger terus angkat kaki. Haish! Tak mampu bertahan eden!
(tak tak tak)

Lepas tu...naik atas...gi arcade sebelah gudang JJ. alaa....
siapa yg dah pernah pergi JJBT mesti tau an? haha. gi game arcade tuh.
Habis duit dkt 12 hengget just playing dkt situ.

Al-Kishah Si Buta

Aku dgn Aman jln2 gi tgk2 game ape lg yg best. Lepas tu aku terlanggar sorg mamat ni.
Aku jeling r dia. Dia ley pulak senyum2 kt aku?? Dasar Si Buta!
Lepas tu aku dah tamau terserempak nan dia lagi! Hesh!

-Tamat sudaaa ini cerita-

_________________________________________________________________________________

Back To Story

Aku main car racing. 6 kali woe! Ahaks! Still asyik dpt number 8 je racing...Damn it! Mary pulak...(beginner racer) senang2 je dpt number 5. Aman pun sama. Dpt number dua.
Dkt 1 jam lah jugak dkt arcade tuh....

Dah pnt sgt! Kitorg un gi keluar... Jalan-jalan. Aku nan Aman gi jalan2 seniri berpecah dgn Mary, Hud, Ad nan Wawa. Aman nak sgt tgk hamster ngan rabbit dkt satu pet store ni. Aku teman jelaa. Last-last berpecah...Ad 3 kali call aku. (aku saja tamau angkat) haha. Then Wawa call sekali.
(Aku dgn tak sengajanya ter-reject)

Aman dah gelabah dah. Dia tanya2 nape aku tamau angkat call dorang. (sorry Aman. aku malas)
Dia dah gabra gilalah tkot kitorang hilang. Hahaha. Lawaklah kau Aman.. XD

Ad call sekali lagi. Aman gesa-gesa aku suruh angkat. Aku angkat jelah...Guess dorang ada dkt mana.. McD!!! Ah!

Tak apa tak apa. Bersabar. Dah sampai at McD. Aku tunjuk2 ais krim aku dkt Bajet.
Aman pulak angkat tangan dkt dia. Hahahaha. Berani kau Aman! XD
Then mulalah bergosip pasal aku nan Si Bajet tu dlm kereta Ad. Hah! Shut up-lah korang!

Sampai rmh terus bukak tenet! Line canteks jer,...huhu

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric