Outing lagi lagi dan lagi!! XD

Yaww!! Penatnya... 3 hari bangun awal balik lambat sebab outing dengan family. Tadi pulak baru tengok Mak Limah Balik Rumah. XD
Ending dia betul2 mengejutkan! Hahahah. Rapunzel pulak...Bolehlah..Simple je cerita dia tapi syok ler..

O ya! Aku baru je dapat set Impiana 4 hari lepas..Ending dia sedihlah.. ;(
Fasha dah kahwin..Alololo. Tak best lah kalau gitu...Lepas tu Shasha dengan Yusri jadi rival. Huahuahua.

Tak sabar nak beli buku seterusnya, Mr. Right. Sweet and fun part Shasha dengan Yusri tapi tak pasal-pasal jadi musuh pulak.. Anyways, baru beli buku Gadis Piano. Budak sekolah yang tulis buku tu..Bestlah jugak....Nak sambung baca ni! Sayonara!

p/s: mak baru belikan buku Japanese Phrases XD
love it!

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric