Contest Blog Paling Hebat By Aida

Hai hai ! Happy hari ni sebab Dearest Sis Aida ajak masuk contest yang dia buat ni :D
Senyum lebarlah aku beb ! XD 
'entry korang mestilah mengenai apa yg hebat mengenai blog korang dan blog sis Aida atau sis Mira'.





Okey. First thing, i think yang hebat mengenai blog ni is dia punya header XD haha. Lawak kan ? 
Header sebenarnya melambangkan blog tulah and plus header aku BEZAAA PUNYAAA ! 
Also my shoutbox dia ada gambar comel ! XD This blog is 'quite' interactive laa. :D Cursor dia comel (?) Pemilik blog sporting (?) XD 

Blog sis Aida pulak . Blog sis gempak beb ! Followers dah 500++ Ramai yang komen pulak tu ! 
Cubalah tengok blog aku ni... Berape kerat je yang sudi nak komen... ~_~ Blog sis Aida ni tadak header tau. Atas sekali tu nama dia je yang ada. Yang tak boleh disangkal tu Sis Aida pandai pilih background. 
Cun ler jugee dari background aku nih.. =_= IT-ristic ? Definitely ! Ceria ! Yup ! Her blog is berry cheria ! Like sun in da morning man . ^_^ Shoutbox dia pun lagi cun dari aku punyaa... sob sob :'( ............................XD


Now blog Sis Mya pulak. WO ! Background die gambar bieber laaaa :0 Haha. 
Aku tak minatlah bieber nih tp nampak cool je gune background ni. ;D Shoutbox dia comeeey yy ! XD Ramai bah yang like dia punye blog... Hebat hebat... Also IT-ristic mcm blog Sis Aida. 
Mesti followers dia pun ramai an an an ?? Sis Mya punya blog font lagi mantop dr aku. 
Aku guna Comic Sans jer. Plus aku suke tgk blockquote dkt blog Sis Mya. Hahaha XD 
(tadak keje namanya tuh....)

(Haish...crite psl blog dorg nih, aku jeles plak... Blog aku tadek IT-ristic manenye.. 0_0 Haish . sedih sedih... )

Aku tag ya ? ;)

first sekali goes to (drumroll please) Sis Czueka ! (tepuk sikit)
second jatuh kepada (guitar strum please) Sis Fika ! (jerit sikit)
third (& da last one) goes to (piano please) Sis Lin ! (sorak sikit)

10 comments:

  1. heheh..nak tag pun dgn penuh gaya ye? hehe :-D..neway gud luck oke?

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

    ReplyDelete
  2. YEAY!
    KAMU DI TAG!
    http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

    ReplyDelete
  3. tak pa lama lama nt dpt ramai kawan..hehe
    polow sini plak

    ReplyDelete
  4. thankx semue ! tp sye x mng lah... =.=

    ReplyDelete
  5. =.= kejayaan milik org berusaha. mgkin kreatf.tp yg xkretf lau berusaha akan jd kreatf jgk kan kan kan

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric