Kemas rumah =_= Sungguh tak best 9_9

Penatlah ! Fuh ! Baru dapat rehat ! :P
Mulanya memang aku sendiri tak nak kemas rumah tapi bila dengar ada tetamu spe-sial nak datang today barulah aku terkedek-kedek paksa rela vakum ruang tamu, dining hall dengan dapur. =_=
Sepatutnya mengikut jadual yang dah diracangan dalam pale otak, time-time gini aku buat homework.
Baru nak start buat homework sebenarnya. Ada lagi empat subjek yakni KHB , Science,
Hafazan dengan BM karangan. Lemah aku... 0_0

Aina tengah dok mopping da ploor. Aku biarkan ajelaaa XD.
Lagi 2 minit aku nak masuk bilik buat homework plus bukak air-con kuat2,
pusingkan kipas laju2 sambil mendengar lagu rock bebeh ! T_T
Actually aku tak buat banyak kerja pun XD Hahaha ! Lek lebih... Golek2 kejap atas sofa.
Lepas tu landing atas lantai. Sejuk....... I_I
ngeh ngeh

world peace !

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric