Alah.... Cuti dah nak habis.... :'(

Sedih sedih...rasa macam baru semalam je cuti seminggu sebab raya cina. Homework pun tak siap lagi ni ! Rabu lepas road trip gi Perak jenguk kazen-mazen di sana. Ya-ya je bawak homework penuh satu beg ! Last-last tak tersentuh pun buku-buku dalamnya ! XD
Layan kazen je memanjang  maunya sentuh benda alah tu semua ? Taknya weyh !

Aku malaslah nak masuk sekolah balik. Argh =_=
Homeworks aku tak kisah banyak mana aku still boleh siapkan dalam 2 hari je pun tp bila dah cuti tu rasa malas tul laa nak masuk sekolah ! Grr grr ! Awat ta cuti dua minggu hah ??
(seminggu lagi cuti ekstra tambah seniri) XD

Dengarnya dekat Mesir sana tu dah teruk ya ? Ish ish. Doa=doakanlah dorang semua selamat balik ya ? Amiin....

Bukak dashboard tadi. Rambang mata tengok contest-contest yang member seperjuangan post dalam entri. Ada kontest kucing laa... Contest blog paling kemas dan comel (?) Ada contest blog terhebat laa... Aduh ! Nak join laa der ! XD Lepas ni aku buat entri baru. Ada akak baik hati lagi mengasihi ni tag aku.XD
 ngeh ngeh. Nanti aku taip.
Tapi aku tag dekat para blogger yang previously rajin komen dekat blog aku jelaah. Hehehe.
Dengan yang baru follow blog Sayonara Yesterday.

Argh ~!!!! GUESS WHAT ?! Earphone ngok ngek tu tertinggal dekat Ipoh !! =_=

Damn you ! My sis kata itu dia punya earphone (jenis Samsung)
so aku tak amek laa waktu nak packing2 barang time nak balik pagi tadi. Last2 sister aku yang call dari sana kata aku teringgal earphone waktu sharp2 dah sampai dekat rumah... I was like "0__________________________________0"

Aku tak boleh HIDUP tanpa EARPHONE k ??




No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric