Akaun FB akan tutup ??

Kecoh dah pasal berita ni. Nak mintak confirmation je. True ke berita ni ? Aku dpt dr blog Sis IEB.
Katanya malam 16 Mac 2011 ni officially FB tutup....
But aku tak percaya sangat dengan khabar angin yang belum pasti kebenarannya.
Kalau betul cerita ni 'fresh n original dr ladang', aku okey je. AKu pun bukannya layan sangat Facebook. ;D

Maknanya if Facebook jadik delete aku alhamdulillah. If tak jadik Fb delete, pun aku alhamdulillah je.. ;)
Tak kisah... Facebook tadak, layan twitter lah jawabnya xD Blog, MySpace on balik r. Friendster ke,
Sype pun boleh gak.

Nak baca lebih lanjut >> klik sini <<




4 comments:

  1. xbetol.. kot.
    FB banyak upgrade itu ini,takkan nak tutup pulak..

    ReplyDelete
  2. hello . akak .. sebenarnya FB akan ditutup pada 15 MAC lah . nampaknya .. itu hanyalah KEMUNGKINAN . dan memang tak jadi . cuma , sejak kebelakangan ni , FB menjadi lambat kerana ada renovation . :)

    ReplyDelete
  3. oh.....mCm 2... ;o
    tp sye mmg x kisah kalo Fb kne tutup pun sbb Facebook wt sye sakit hati ! >:(

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric