Outing plus Terjumpa Mamat Korea ! xD

Fuaaaaa....................~!! MyEm0.ComPenat gila2 tak terkata lah selepas balik dari outing tadi. Penat sungguh  ! Just like last year, shopping at Jusco Bukit Tinggi je. Not far from my place ;D

Man ! MyEm0.ComCan't believe what im seeing. o_o seriusly. (teruskan bacaan anda ya ;D )

Watched Big Momma 2 at panggung wayang. MyEm0.ComSTS la crite tuh ! haha (SoTheSyok) xD Gotta love tht movie. There're tis one guy, muka dia ada iras2 penyanyi dari Soulja Boy. I was like ~ dammnnnn.... xD

Okay okay. MyEm0.ComMesti korang dah bosan kan baca entri ni ? MyEm0.ComAku straight to the point ajelah ya ? ;D (cheeseeeee)

I've met a group of Korean guys at JJBT. Tinggi2 belaka (4sure). Tengok rambut pun aku dah dapat agak mesti dari Korea. But aku tak pasti. & im sure im not dreaming. Time makan2 dekat McD, dorang duduk tepi meja kitorang (sHaz, Wawa, Ad, Lis, Dil n aku).

One of them, rupa macam Kwanghee bradewr !!!! ;o MyEm0.Com

Not hundred percent laa but aku boleh bagi 60 peratus. ;D

Lebih 5 kali terserempak dengan Kwanghee (gelaran). Memang handsome laa.... MyEm0.Comhehe. But masa tak panjang and aku datang JJ pun tumpang kawan kan ? So, tak sempat nak tengok Kwanghee lagi :'*

But im sure am hoping to see him again someday ~ :)

One and only Kwanghee from ZE:A

 MyEm0.Com

rambut mamat Korea 2 mcm ni ^_*

will always love you :'D MyEm0.Com


18 comments:

  1. uiiiyyoooo.....nk jumpe ngn die gk.. :D

    ReplyDelete
  2. wehh , mirah .
    penad doe ,
    tpi , mamat korea kau ensem gilaa !!
    =) xD

    ReplyDelete
  3. hahaha
    alah....aku nak jumpe die lg doe...tp kalau die bkn korea, aq tamau JUMPE DIE ! >:(

    ReplyDelete
  4. Your site is good, and nice content, thanks for sharing...

    ReplyDelete
  5. besnye !
    btuah lol :)
    npe x tackle jerp :B
    just joking dear <3

    ReplyDelete
  6. haha xD
    boleh dikatakan angau gak laa sis.. xD
    tp kite kne pijak pde dunia nyata jgk. mata korea mne laa yg nk kat sye nih... =,=

    ReplyDelete
  7. wow,,camtu lak,,hehe.. nice animation!

    ReplyDelete
  8. sye x kn pernah menyesal ikut keluar outing tu...;)

    ReplyDelete
  9. Salam..waa ! jelesnya..nk jumpa gak !T_T

    ReplyDelete
  10. berkunjung di malam hari... untuk minta follow

    ReplyDelete
  11. hahaha
    x yh komen sis...gelak je ! XD

    ReplyDelete
  12. haiii....klu korang lepak kat mcD ampang, memang selalu r tserempak ngan org korea...coz kat sini dipanggil Little Korea...banyak gak market & restaurant korea (tp susah nk dpat yg halal r..)....
    but, susah kot nak jumpa korean guy yang hensem kat kL nih...dalam 10 org, de r sorg jek kot yg hensem....hehe..

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric