Tagging 'adakah anda rasa anda hot?' by sis BamBam. Thanks sis ! ;)

hehe. actualy aku dah pernah dah jawab tag ni. Dari Sis Shyda. (dkt asrama skang kalau x silap.) lama dah x contact dgn Sis Shyda. ;( Agaknya apalah yg dia buat sekarang ni ? eh eh. off topic pulak xD

Meh kita teruskan segmen tagging ini.

1. adakah anda rasa HOT???
tengah hot lah ni ! >:( sbb x bkk kipas..... ;D 

2. Upload wallpaper pc/laptop korang???

3. cerita pasal gambar.


snap tis pic last year. edit this year 2011. bertempatkan di Cameron Highland dimana aku telah memborong satu beg Sasha (beg zaman kanak2) di kedai Strawberry ;P xD love this place ~ love 2010 ~ oma. teary now ;'( 


4.Bila kali terakhir makan ayam??
adumak..... bile hah ?? :? hari Jumaat yg lepqas bertarihkan 11/03/2011 di Warisan Asli. mmg sedap tahap perghhh ~! menjilat lidah ku ! 


5.lagu terakhir yang anda dengar?
actually tengah dengar ni. Lagu DBSK - Mirotic (Huda jgn muntah Huda..aku tau kau x suke lagu nih... xD)


6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag nie?
dengar lagu, following-mollowing blog orang, menghisap jari ~  fuh ! boleh dikatakan mcm2 lah ! 


7.selain nama anda, anda dipanggil ape?

macam2..... Amy, Zana, Minche, Amirah, Farzana, Adik ~ ada jgk yang panggil aku tiang elektrik o_o

8.Tag 8 orang

9. Siapakah no1 yang anda tag.
my very bestfriend..classmate since the year 2006. x pernah berpisah ! xD haha. love ya Aliz ! 

10.Katakan sesuatu pada no5.
url blog-nya sungguh menyelerekan... ;S oh ! aku x dpt tahan laa....sweet caramel in ice cream fuh ! terliur....

11.Orang no3 berhubungan dengan siapa.
berhubungan dgn boyfie dia laa...parents dia ke ;D 

12.Bagaimana pula dengan no.4
one of THE famous blogger ;) ada harapan nak berdiri sebari wif Abg Ben Ashaari n Sis Irine 

13.Pesanan buat no.6.
wish u da best in ur life ! ;) 

14.Kata2 cinta buat no2.
i love u novelgurl... <3 (XD) 


15.Berikan persamaan no7 dan 8
both are bloggers yg da bomb ! ^_*


16.Berikan 5 perkara tentang org yang anda tag.
baik hati, peramah, rajin jenguk blog ni, followers terhebat sepanjang zaman and pernah komen dekat blog ni ;) 


17.persamaan lembu dan kambing.
mereka berdua adalah binatang yg boleh dijadikan korban hari raya ;D 


18.Perasaan ketika jawap tag ini
happy sgt ! sbb sdg mendengar lagu yg boyfie sye nyanyi... ;D nak tahu siapa ? ini dia ! 



ahaks ! terharu ! xDD

19.Adakah anda tahu yang Rizman tue sengal.
adumak....Rizman mana ni cik kak ? ;S 


20.Gay or less??
tadak KOJE aku nak jadi LESS ? apace brader ?




siap sudah ! ;D komen2 laa sikit ~ ahaks ! xDD 



2 comments:

silalah komen :)

Design by | SweetElectric