Best kan baca entri bengang ?

Yo ! Assalamualaikum dan selamat tengah hari wahai bloggers sekalian ! Yuk aku mulain ini entri.

Actually, aku bukannya buang tabiat sebenarnya...tapi kan, aku rasa seronok tau baca entri bengang ni.
Hari ni, ramai kawan bloggers aku post entri bengang mengatakan yang mereka tidak puas hati sama itu bla bla bla dan itu bla bla bla.

Kenapa aku kata entri bengang itu best ? Bagi aku, entri bengang ni bila kita baca,
kita seolah-olah boleh muhasabah diri tau. Yalah....
dalam entri bengang tu mestilah orang akan mengatakan sebab-musabab mereka ni bengang dengan bla bla bla itu. Contoh :


Aku bengang habislah dengan minah ni ! Dahlah suka copy cat blog orang, tutorial aku semua dia rompak. Doodle aku habis dia sapu. Aish ! Ni yang nak MARRRAAA ni !


Lepas baca post yang bunyi lebih kurang cenggitu, automatically aku akan nilai diri aku balik.

"Adakah aku berperangai macam ni?"

Lepas tu, aku akan cuba perbaiki diri aku sendiri.

So, manfaatkanlah entri bengang dan ambil peluang untuk perbaiki diri sendiri melalui entri tersebut, oK ? :)


3 comments:

  1. muhasabah diri is the best =)

    ReplyDelete
  2. bagus2...
    amek iktibar dari kesalahan orang laen..

    tapi kn...
    kecian kucing 2, dah la comey....

    ReplyDelete
  3. hahaha
    katanya pun 'copycat'
    tu yg saya amek gambar kucing tuh XD

    ReplyDelete

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause