Kita Bakor Ajer ~ (plawok plawok plawok plawok plawok)


Siapa tahu cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah sila angkat keyboard anda !
*fuah....ramainya yg mengangkat keyboard....*
Siapa yang tak pernah dengar pasal cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah ? dasar kamoo dok dlm gua.

Cerita pawagam paling laris pada tahun 2010. I salute sama Mamat Khalid lah !
Memang GEMPAK HABIS cerita ni. Hahaha.
Disebabkan cerita ni jugaklah penyakit baru telah melanda masyarakat setempat. Penyakitnya :


- kita bakor ajer ~
- solay solay ~
- plawok plawok plawok


HAHA.
U know ? Satu kelas aku dah kena penyakit ni tahu tak ?
dan aku percaya bukan hanya student sekolah aku aje. Student universiti mesti lagi teruk xD

Tak terkecuali senior aku dalam Choral Speaking. HAHA. tak habis2.
Geng dalam kelas pulak asyik2 'solay solay' sampai habis waktu. *daso tado koje*

Hah  ! Jangan tatau, benda ni semua siap ada fanpage facebook lagi tau ! memang hebat ~

Plawok plawok plawok plawok plawok

Uwww perisa blueberry, my favourite~

Kite bakor jer~

Sabor Je Lah~

Nampak Beno Nipunye~


takat ni itu ajeloo yang aku jumpe. mule2 diperkenalkan pun thanks to Sis Farah Hanis sebab share. haha. sumpah LAWAK !

memang movie KAK Limah memberi impak BESAR kepada masyarakat. huhuhuh.
semoga filem2 Mamat Khalid terus maju. chaiYok !


21 comments:

  1. suka time usop kate , sape setuju angkat tangan macam saya . gila best ! :D

    ReplyDelete
  2. best kan kata2 kat filem tu..
    banyak yg jadi ikutan..adoi..
    ce citer..ce citer..ahhaha

    ReplyDelete
  3. hahah ! mmg gile best !
    a'ah
    byk sgt yg dh jdik ikutan ! mcm wabak dah ! xD

    ReplyDelete
  4. best gegilak !
    (EMY DH ANGKAT KEYBOARD)
    part ni emy suka .
    KITE BAKO JE . BAKO JE .
    and .
    SOLEY SOLEY :D usop nyanyi ngan abi .

    ReplyDelete
  5. haha.. btol3..
    hadoy ! kami assgment video pun dok pakai lagu soley2.. + daddy cool !! gahahah

    ReplyDelete
  6. hahaha ! yeah ! angkat keyboard tinggi2 ! xD

    hah ? yeke ? assignment gune lagu solay solay ? xD
    haha. mesti gempak !

    ReplyDelete
  7. haha...betol betol..kwan-kwan beena pon camtuh...ahahah

    ReplyDelete
  8. disbbkn crite ni, sye dh lupe dah crite Zombi Kampung Pisang :S

    ReplyDelete
  9. hehehe suker part kita bakor ajer!!! n dengar lago solay2 skrg mmg hot la..hehehe

    ReplyDelete
  10. ate umah kak limah udah dibako..hehehe..cik sakura disini..

    ReplyDelete
  11. mmg hot habislah ~ semue dh terkene wabak... =,=

    hello cik sakura ! trimas krn melawat blog ini ;D

    ReplyDelete
  12. bru tgk 2nd time cite ni td.mmg x rugi menontonnye.idup ucop wilcha...

    ReplyDelete
  13. wabak tuh still lekat smpai ai neh :)

    ReplyDelete
  14. and yes, memang best. reading yours, *stalk

    ReplyDelete
  15. haha
    yeah ! ido usop wilcha ! xD

    shazmira : a'ah kan? mcm x hilang2

    najihah : wah wah ! i got a stalker! :D thanks 4 visitng ma blog yah? :)

    ReplyDelete
  16. huhuh~~!!
    papehal pon cerita itu mmpu wat perut jadi geli2!!
    \hihihihks...
    hero sebena r pon x sehebat si usop..!

    ReplyDelete
  17. haha . mmg x ilang kot wt smntara wktu neh :P

    ReplyDelete
  18. haha. sian Hussin... x pemes dah... XD

    ReplyDelete
  19. haha saye memang like sume page dialog hklbr..
    memang tebaeekkk laaa HAHA

    ReplyDelete

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause