Mintak maaf kpd pengunjung, followers, pengomen, peminat blog DumbTwit.

Mintak maaf kpd pengunjung, followers, pengomen, peminat blog DumbTwit

                  Chewah ! Aku nih ! Bajet ada peminat plak ! Adoidoidoi... Tujuan meminta maaf ni sbb secara rasminya  mulai esok, aku dah tak akan update blog, balas komen, follow back blogger yang follow aku, membalas kunjungan dan terakhir sekali ^feveret job^ blogwalking. :(

          Exam dah nak dekatlah. Lagipun, when I review my current marks for Ujian Bulanan 1 memang teruk. 6A is not enough laa. I need 8A'S !

          Yah ~ If 8A's is my goal, tak bolehlah nak sambil lewa ajekan ? Kenalah study jugak rite ? I mean, you won't get anything with doing nothing and of course by doing nothing is NOT STUDYING. Gosh. It's very nerve-wrecking. very very very very NERVE-WRECKING and hell yeah my BM teacher is like very sophisticated in teaching. She's expecting more student got A's in BM.

           The last time, I was MEGA DUMBFOUNDED when reading my marks for BM test-paper. Gred C brader ! Mana tak dumbfounded nya ? Biasanya paling teruk pun aku dapat B aje ow. Aigoo... Am I really turning into an idiot now ?


3 comments:

  1. gud luck erk amy...
    xpe2 stdy 1st jgn maen2 je tau....
    semoga impian tercapai k...

    ReplyDelete
  2. ala.. takde siapa lagi nak komen entri akak ., hihi^^
    ehh , tpi masa akak form 1 tahun lepas, result akak lagi teruk tau ., btw , gud luck . jgn jadi mcm akak ., ^^

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric