Curik-curik Online : K-Pop Taggie lagi and aku sedih sebab.... :(

Hey hey ! Assalamualaikum MalaYsia ! (and luar negara?) Im back u know ? XD But juz 4 a short while sebab lepas ni nak sambung study English. :D

You know what ? K-Pop Taggie is baaaacckkkk !! (from sis Scha) XD Ready set go !


1) Siapakah bias anda dalam Kpop boy group di atas?



Super Junior - Ryeowook and Yesung
B2ST - Yoseob
Teen Top - Ricky
Mblaq - Lee Joon
U-Kiss - Kevin oppa and Soohyun oppa!! XD
ZE:A - Kwanghee and Siwan
Big Bang - T.O.P.
TVXQ - Changmin

2) Salah satu lagu favourite yang paling best?



Perfection (SuJu)
Fiction (B2ST)
Lie (CNBlue)
O.K. (B1A4)
Supa Love (Teen Top)
Again dengan Y (Mblaq)
Man Man Ha Ni dengan 0330 (U-Kiss)
Love Song (BigBang)
Keep Your Head Down (TVXQ)

3)Harap-harap dapat jumpa?


Yesung SuJu
Lee Joon and G.O. Mblaq
Kevin and Soohyun and Eli and Xander U-Kiss

4) Siapakah yang paling hensem?


Hensem ?? Erm. 2be serius dorang ni tak hensem tau sebenarnya. HAHA. tp ade jugaklah yang hensem. Lee Joon dengan G.O. kot ? Yunho sekali mungkin ? AH entahlah
5) Siapakah bias anda dalam Kpop girl group di atas?

Sonny SNSD
Goo Hara Kara
Ji Yoon 4Minute
Amber (si pengkid) F(X) oh ! dia sungguh hensem ! tapi dia perempuan la... =_=
Soyeon T-Ara
Sunhwa Secret
Min Miss A
Minzy 2NE1
Soyun Sistar
Na Eun A Pink

6) Salah satu lagu favourite yang paling best?




Pinocchio (f(x))
Why Are You Being Like This? (T-Ara)
Bad Girl Good Girl (Miss A )
Don't Cry (Park Bom from 2ne1)
ToMe (Rainbow)
Shady Girl (Sistar)
Bang (After School)
Pink Rocket (dalshabet)
Mollayeo / I Don't Know (A Pink)

7) Teringin nak jadi macam?



Cantik macam Yoona SNSD
Suara sedap macam Ji Yoon 4MINUTE
Tinggi macam Sulli F(X)
Talented macam CL 2NE1

8) Siapa yang paling cantik?


Semua ahli SNSD :D

9) Best male solo artist


forever K.WILL brader !!

10) Best female artist


G.Na

11) Best song male solo artist?


My Heart Is Beating K.WILL

12) Best song female artist?


I Will Get Lost You Go Your Way G.NA
lagu feveret sebab ada al-kisah disebalik lagu itu o_o

13) Tag..


Korang nak tak ? Hameklah....



BTW, sedih sebab ada orang dah remove daripada jadik followers aku. :( Agaknya inilah perasaan sis Syafeika Edora sbb dia pun selalu kena macam ni. Aku tak pernah kena lagi. Baru perasan. Hmm.... Tak apalah kalo tamau jadik followers aku pun.... :(

2 comments:

  1. na eun??okelarr....lgu dorang bezz!!ak lg ske dorang dr SNSD..:D

    ReplyDelete
  2. hah ! thu x pe :D
    SNSD their only speciality (selain suara) ialah kecantikan dorang. A Pink best sbb comey2. Ada aura. Tapi A Pink ni kdg2 aku konpius sikit sbb semue nmpk sme.... :S

    ReplyDelete

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause