Event Time Cuti : Masak-masak ! and Berangan dapat BB Torch

Hai hola hello assalamualaikum ! 

Ya, pe khabar you alls ? Sihat. Aku sihat lagi gebu di sini. HAHA. Boring kot cuti ni. Balik kampung tu best lah... Jumpe sedara mara semua. My cousin Aiman akhir2 ni banyak betul cakapnya. Asyik2 cerita pasal nak jadi kaya je. HAHA. what a boring topic. =_= Kitorang named dia 'hamba duit'. HAHA.


In a second he'll be talking about money, and the next minute berangan jadik Tan Sri Dato' Sri blabla, next hour cerita hal politik pulak. Aku rasa kan, kau ni patut jadik ahli politik lah Aiman.

oh abang Henry yg comel ! *ttibe* (tiru Cik Bee) XD


Semalam, buang tabiat jap. Masuk dapur. Tolong tokmak masak2. Sweet sour fish ! ^^ Sorry lah...dah habis lah korang...haha. Gambar pun tak sempat nak ambik. :'(


Tahu2 je rakyat dalam rumah dah meratah ikan dengan enaknya.




Sambil blogging ni berangan dapat BB Torch jap...fuh ! harapan !

5 comments:

  1. wah,, bb torch ,, teringin jugee

    ReplyDelete
  2. yeah ! haha. bile agaknya boleh pegang ya ?

    ReplyDelete
  3. haha..beranganlah kejenya..ouh abng henry..comel ne ;P

    ReplyDelete
  4. wahh sedap gile~~! reti masak ek? baguih2.. ehhehe
    bb torch? uikkk..beli handphone torchlight je la.. ade gak pkataan torch tu. wahahah

    ReplyDelete
  5. haha. tak reti pun~ tlg2 jer :)

    phone torchlight? er... =_=

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric