Blogging Syok Sendiri

Assalamualaikum 

Entri akan ditaip secepat mungkin sebab adik aku nak guna computer (tengok BoBoi Boy). +.+


Mood tunggang-langgang hari ini. Sekali lagi aku lupa minum Milo masa sahur. Hmm... Takpe.
Berbuka nanti aku minum. Aku kena asthma lagilah sepanjang bulan puasa. *cubaan*
Sepanjang bulan puasa rasa tak sedap badan dan sebagainya.

Jujurlah cakap.

Pernah tak korang rasa yang korang ni blogging syok sendiri ? Tiba2 aku terasa macam tu pulak.
Aku rasa macam selama ni aku blogging syok sendiri je. Bukannya ramai nak komen pun.

Blogging dah lebih 2 tahun. Feel tetap sama je. Adalah jugak orang nak komen2 dekat blog ni.
Tapi tak pernah sampai 100 komen pun. Mood memang tengah down sebenarnya.

Nak dijadikan cerita, aku actually terkecik  terasa hati dengan sorang blogger ni. Aku selalu jenguk blog dia. Hampir setiap minggu aku drop jejak dekat chatbox. Komen pulak setiap entri.



Satu hari tu, aku balas2 komen (sekejap je) dengan dia. Aku rasa facebook dia pun aku selalu jenguk.

Aku tegur dia. Pastu dia balas dengan ayat yang lebih kurang macam ni

"Siapa ni? Entah. Tak kenal pun..." 

Bagai jatuh ditimpa tangga  (_____________________________________________________)

Itulah kau Amy... Mengharap sangat orang kenal kau.. Jangan2 visit blog kau pun dia tak pernah... 


Memang menyayat hati gila ! \ceh...ayat tak boleh belah/

Ya... Kini aku tersedar kerana apabila sudah terhantuk baru tengadah..
(Masalahnya aku bukannya terhantuk kat apa2 pun. :p)

Memang gila kecik hati la kan? Terima kasih kerana mematikan mood blogging aku.

Tapi bila rewind balik, bukannya salah dia pun. Aku yang terlalu mengharap.
Likes dekat facebook fanpage blog pun tak sampai 100. Ada hati nak orang kenal.

Aku nak off dulu. Nak layan senandung sedih dalam kalbu bertemankan air wuduk
(aku belum solat lagi. nak amek wuduk lah lepas ni).

Terima kasih kalau ada sesiapa yang sudi baca entri ni. Terima kasih sangat

Mulai hari ini, akuu tak nak mengharap apa2 lagi.

Chow dulu...

Anyaeong
Goodbye
Adios
Sayonara
Assalamualaikum...

p/s: setinggi2 penghargaan kepada blogger2 yg selalu tegur atau like status atau komen2 gambar dekat facebook aku (thanks sis Tia Fatiha) really appreciate ur high concerns. -mood mati-

23 comments:

  1. omg...
    cian nye..emmm
    ala bukan dye sowg jew kwn ko kn:)

    xpew..nty law dye tgur ko..ko blas blk k hahahaha

    ReplyDelete
  2. Ahahaha, jgn la sedih2 amy.. -nadiah-

    ReplyDelete
  3. alololo sedihnya ayat dia.. takpe..kita ni spe nak org kenal kan..biarlah kita naik dengan cara kita sendiri..


    kena asma?? ha ni mesti banyak minum air batu o ais ni kan..emm -_-

    ReplyDelete
  4. hahaha
    what ? balas balik ? tak elok tu bang... =_=

    and mmg byk sgt minum milo time puasa nih...campur dgn carrot juice lg setiap mlm...bile nak tidur mulelah rse semput bagai nak mati...

    ReplyDelete
  5. sabar ye dear...org ni mcm2 ragam...nk dicerita...sy pon ade gak rase nk buat entry pasal perangai2 blogger yg xhormati org lain...tp, relax dulu...just think +ve yer...org tue ilang ingtn kot...hihi..*sj tenangkn aty awk...*

    ReplyDelete
  6. hahaha
    hilang ingatan ? yela kot Miss Tira...mmg sedih gile bile pikirkan balik...dah remove dah dia dr friend list dkt facebook... :'/

    ReplyDelete
  7. kak Fara pena rse? sakitkan ati? =_=

    ReplyDelete
  8. haha, sometimes i do feel the same.
    tapi malas nak layan dah orang macam tu.
    (:

    ReplyDelete
  9. sama la pernah rasa.. uhh, takmo mengharap sangat la

    ReplyDelete
  10. ohh , ni eklas eh komen .. ta tipu .. tyra kee ? aiyoo ~ tak egt lah .. btw , selamat hari rayya too , three , four and so on .. mintak maaf kalau ad buad sala ke hape ok ? :)

    ReplyDelete
  11. dugaan kecil dari tuhan, tp jgn sesekali STOP terus berblogging nnt orang tak kenal terus, hihihi

    ReplyDelete
  12. hehe jangan syok sendiri. bahaya tau.. erm mungkin die sangat bz kot sbb tu bg ayat camtu je.. huhu ataupun memang die x kenal

    ReplyDelete
  13. Trime kasih gler2 la korg sbb bg smgt .-_-

    ReplyDelete
  14. Oh ya sis tyra. Jgn risau.. bkn sis lah... Nmenye .mmg sme dgn sis tp .bkn sis :)

    ReplyDelete
  15. relax la...
    mungkin die tgh bgn tido ke tgh mamai2 tibe2 ko tegur memang sengal la kot...

    ReplyDelete
  16. beSt la kita baca..hu3.sedih je luahan hati :)mesti tuan punyer bloger ni humble :) nice !

    ReplyDelete
  17. takdelah...time tu tengah hari :(

    humble ? xdelaa... biase je :)

    ReplyDelete
  18. biasa la tu sindrom SS masa blogging ni, blogger tu pulak aku rasa dia stress tak dapat berak kot

    kekeke

    ReplyDelete
  19. stress x dpt berak ? hahahaha ! XDDD

    hebatkan mimpi org yg sme 9 kali ? -_-

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric