Ini adalah zon dilarang menangis

If Mimpi Orang yg Sama 9 Kali

Assalamualaikum anyaeong ohaiyo good day 

Apa pendapat korang kalau mimpi org yg sama 9 kali ? Agak-agak kenapa ek ?



Lagi-lagi kalau manusia tersebut bukan yg sama jantina dan org yg kita kenal. Rasa macam damn gila kan ? Aku rasa macam kacau tidur aku je... =_=
Dalam masa 3 bulan berturut-turut mimpi manusia ciptaan Allah tu dalam 9 kali. YA RABBI !

PECAH kepala hotak aku !

Bangun dari tidur blur blur kejap, lepastu bila igtkan balik mimpi tuh terus kelubung dlm selimut.

Dah dalam mamai-mamai malam tuh sempat gak aku buat research dekat internet mengenai mimpi orang yang sama. Adalah dalam dua tiga artikel yang berguna. Aku search dekat google.

"Mimpi orang yang sama 3 kali"
"Mimpi orang yang sama 2 kali"

Dalam hati, aku tak heran langsung sebab aku dah lebih-lebih dari 5 kali mimpi orang yang sama.
Dah buat research bagai, adalah beberapa point yang agak berguna.

Antaranya, if kita mimpi orang tu banyak kali maksudnya

1.orang tersebut akan memberi kita sesuatu in the future

- sesuatu apa? itu yg kita tak tahu tu ya. Kata artikel tuh, travelling speed roh kita ni adalah lebih laju daripada   kelajuan masa. Sebab tulah kadang-kadang apa yang kita mimpi tuh memang terjadi.

2. kita ada ikatan yang kuat

- maksud aku insitict lah.

3. Dia mungkin jodoh ?


- jodoh? +muntah darah muntah darah+ Aku terlalu muda untuk fikir pasal jodoh.

3. Dia pun tengah fikirkan kita

- Terbaca satu entri ni. Suatu malam si Gambit ni (bukan nama sebenar) termimpi kekasih lama dia kot.
Aku tak berapa igtlah. *memory pack*

Bangun-bangun dari tidur je terus perasaan dia kuat sangat mengenai kekasih lama dia ni.
Tiz Zaqyah kekasih lama dia ni (bukan nama sebenar) pada masa yang sama pun merasakan sesuatu yg sama. Tiz ni pulak dah ada boyfriend. Dorang berdua ni masih contact lagilah tapi sebagai kawan jelah kan?

Tiba-tiba, Gambit bangun je dari tidur, dia check phone. Ada mesej dari Tiz.
Tiba-tiba je sbb selama ni Tiz tak pernah nak starting dulu bila mesej.
Selalunya memang si Gambit ni ha yang selalu mula dulu. Gambit pun ceritalah mimpi dia dekat Tiz.
Tiz pun terkejut sebenarnya sebab Tiz pun kata dia pun ttibe terasa sesuatu dan terasa macam perlu sgt nak contact Gambit time tuh.

- End Of Story - 




Wah! *teruja* Dia pun tengah fikirkan aku ke? *blushing blushing*


p/s: shoutbox blog ni dan doodle mak minah pakai tudung tuh bkn aku yg buat tau.

Shoutbox - Sis Fina
Doodle - Aku tak igt
Gambar Dongho garu kepala (atas tu) - Sis Hafzhan


I don't update stuff everyday. But I love blogging ^^
 

Blog Template by BloggerCandy.com