Maafkan Aku Yeah ?

Weyh you all.
Sorry tau kalau aku tak follow balik or kunjung balas blog korang sebab aku busy gila minggu ni. :[
Macam tak cukup rest je. Waktu malam pun aku selalu tidur lambat. Aku mintak maaf tau.



Bagi yang unfollow aku tu, sorry sangat sebab buat korang rasa macam nak unfollow aku. Wa busy lah. Online pun seminggu dua kali je...

Nanti, bila keadaan dah stabil, aku akan blogwalking blog korang yeah. Aku janji :]

First month setiap tahun memang jadual tight gila. Aku pun dah naik pening. Lagipun,
lately aku busy jalankan tanggungjawab sebagai pelajar #ceh ceh ceh.

Tahun ni, aku nak serius.
Aku tak mahu tangguh-tangguhkan kerja aku so aku bersengkang mata habiskan homework satu malam.
Aku tak nak jadi diri aku yang dulu.



Aku nak berubah menjadi lebih produktif tahun ni.

Tak cukup dengan jadual yang tight, aku saja carik pasal tambah beban. Dalam sibuk-sibuk bersekolah,
aku jugak pada masa yang sama sedang menjalankan projek baru aku :] Excited to know ?
Nothing big actually ~ Aku busy mengarang fan fiction aje~ Next time bila dah siap Part 1 , aku publish kayy? Baca tau ! Aku tak menjanjikan cerita yang da bomb tapi I'll promise you it won't be boring.

Nampaknya I have to sign off quite early today. Kepala aku pun dah pening and ada beberapa perkara yang belum dibereskan. So bye bye geng !

p/s: I miss my followers :[


9 comments:

  1. bz sangat tu nmpknya. Gud luck ye =D

    ReplyDelete
  2. it's okay, take your time :)
    siapkan yang peting-penting dulu..

    ReplyDelete
  3. ahaaa, same as me :P
    xnk macam taun lepas.. DOWN GILA.. lgipon nak pmr

    ReplyDelete
  4. terima kasih sbb sudi bw kt blog iffah :)

    ReplyDelete
  5. hey :)jalan jalan kat sinim ^^ btw , buad laa fibox ke , shoutbox ke ? nak buad traffic , baru awesome ^^

    ReplyDelete
  6. same2 Iffah ;)

    hehe. tak apalah Farra. tak ramai pun yg nak singgah blog nih ^^

    ReplyDelete

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause