Menyelesaikan Masalah Fan Fiction

Assalamualaikum. Okey pertama-tama sekali aku nak mintak maaflah dekat sesiapa yang baca fan fiction aku, dan berakhir dengan kekeliruan yang menebal. T.T Like I said, aku masih nak perbaiki gaya penulisan dan cara penyampaian aku. Mintak maaf sangat-sangat okay.

Ada kawan yang tanya, sebenarnya hero fan fiction aku yang latest ni siapa sebenarnya. So inilah jawapan aku.


TERPULANG PADA KORANG


Kan watak dia ada enam orang kan?


Korang pandai-pandailah fikir siapa hero dgn heroinnya k? Hehe. Sebenarnya aku pun susah nak pilih siapa hero dgn heroin dia sbb first of all, cerita ni bukan cerita cinta. Okay? Bak kata lagu Heart For 2

"Not a love story not a love story"

Bila fikir balik, sepatutnya tagline dia "not a love story" lah :/ Supaya org faham ini bukan cerita cinta. Mianhae chingu -_- Aku tak reti plot love scenes. Sorry sangat sangat.

With all respect, Amy Zana Sunggyu.

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause