Forever Alone

Kenapalah dengan kepala otak aku sejak akhir-akhir nih? Rasa berpusing-pusing,
berdenyut-denyut macam ada orang hentak kepala aku banyak kali. Adeh -,- Apa pun tak bisa~
Anyway, semalamkan... kan kan kan.. Ada peminat aku tu, stalk aku dari luar kelas.



Lepas tuh rupa-rupanya dia nak kasik aku coklat tapi aku rasa sebab dia segan sangat dia pas kan coklat tu dekat budak kelas sebelah suruh kasik kat aku. Aku agak terharu dan pada masa yang sama,
nak je aku cakap.


AKU TAK SUKA COKLAT CADBURY !

Hahahaha ! But seriously, aku memang tak suka coklat cadbury sebab high on cream :/
Kalau dia bagi aku Kinder Bueno ke tak apalah jugak kan? Memang aku ngap sorang lah kan? Nih tak. Memang dari dulu lagi aku benci coklat Cadbury yang besar tuh.
Kalau yang miniature size aku tak kisah sangat. Muehehe.

Apa-apa pun, thanks lah kan sebab sudi "dermakan" coklat dekat aku xD



Tapi aku tak suka dia lah... sorry bro. I am forever alone kid -,-

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric