Mencari Ketenangan

Urgh. What a weird feeling these past few days. -_- Entahlah. What the hell is wrong with me anyway?
 Aku rasa macam, something is not right.



That one thing yang I can't figure out what. Ada benda yang buatkan aku tak tenang. 



My exam results maybe ? Or... probably broken hearted ? Neah~ Mustahil broken hearted.
Aku bukannya suka sesiapa pun.



Aku kan minah Forever Alone. :D 

Bangun-bangun tidur, aku rasa tak tenang. Maybe sebab aku rasa.... terancam ? Aku rasa....
position aku dah tergugat? Yah. Maybe that's what makes me feel uneasy.
Aku rasa IQ aku semakin merudum dari hari ke hari. Ini semua sebab result exam aku.
Aku perlu berusaha dengan lebih keraslah nampaknya. Dah ramai pesaing sekarang. Kelas aku,
bersepah budak-budak yang score 100. As for me ? 98 % pun tak nampak bayang-bayang.

Idiot ? Probably. Nanti mid year exam, aku akan start serious belajar. No play play.
Lagipun I already promised my parents yang I can do well even without tuition. Yeah. Tha's me.
Tuition Hater. :D

My mum kata, kalau exam aku tak do good, I can kiss kpop goodbye -_- That means, no more Sunggyu. No more Infinite. No more kpop items. -__-  That's why aku kena kekalkan momentum aku. *LOOOOOL*

Aku perasan, tahun ni aku semakin................... malas. Eh tak tak. Bukan malas.
Sebab aku dari dulu lagi malas bukannye tahun ni je xD Tak. Aku rasa macam, aku semakin...... tak terurus? Otak berserabut? Cepat naik darah? *makluman : aku tak ada penyakit darah tinggi*

Homeworks selalu buat last minute. Dalam pukul 11.00 malam something baru aku buat homework. Tidur ? Pukul 2.00 pagi. E-VE-RY-DAY *big applause for me*

And lately, aku agak tak puas hati dengan cikgu aku. Cikgu Sejarah and Cikgu Science. They pissed me off. Berasap aku dengan kata-kata "hinaan" mereka. :p

But above all nonsense yang mengganggu fikiran aku, my fanfiction is doing great :D *aku rasa lah~*



Tonight aku akan sambung next episode kayy? Tapi nanti aku publish bulan depan. Boleh kan? *wink wink*

No comments:

Post a Comment

silalah komen :)

Design by | SweetElectric