Mak Aku Vogue


Aku ni tajuk nak gempak je kan?



Ehem well~ Kalau tak melebih-lebih tu bukanlah aku. *flips hair*
Okeylah. Aku just nak cakap je,
baru-baru ni aku agak terkejut dengan perubahan yang boleh dikatakan perubahan yg mendadak dalam mak aku.

Tiba-tiba pulak dia layan Showdown  weyh -,-

Apa-apa pun aku tak salahkan dia lah sebab bila dah minat, semua jalan~
Benda ni start actually daripada tahun lepas.
Aku ingat lagi waktu tuh dia duduk depan tv dengan my dad tengah tengok satu rancangan.
Rupa-rupanya showdown ~

kekekeke *kenapa aku rasa mcm nak gelak eh?* Cumanya,
seorang ibu yang usianya dah nak mencecah 45 tahun,
aku fikir benda-benda macam dancing nih dah remeh dah bagi  dia kan? Ohoho.
Tapi jujurlah nak dibandingkan Showdown, Battleground dengan Dance Battle,
aku lebih prefer Dance Battle sebab..... ehehehe. Sebab dirahsiakan :p *mengelak kontroversi*

Aku pun apa lagi an? Dah alang-alang mak aku layan Showdown aku pun menumpanglah sekaki kan?
Ada satu grup nih nama dia "Walaweyh" (maaf aku tak reti eja).
Ada sorang budak tuh macam aku kenal pulak. -,-
Muka dia macam yg berlakon crite Qalesya yg jadi orang yg (kononnya) paling alim sampai dah pergi haji 3 kali. ==''

Serius tak boleh blah tapi mak aku kata budak tuh comel sangat. Hek eleh. Sunggyu aku lagi comel :p
*like always*

Anyway, aku baru balik dari Time square ni.



Biasalah kalau bukan menyinggah kedai kpop dekat mana lagi aku nak singgah kan?

Kepada kawan aku Mila, weyh, aku dah beli dah barang yang kau pesan. Bukak sekolah aku kasi tau !


Pesanan Khidmat Masyarakat : Jangan persoalkan kenapa org letak display name nama korea atau pun default picture korea. Setiap individu ada hak masing-masing nak letak default picture yg disukai.


Sekian....

16 comments:

  1. ape yg penting hepy slalu.. hehe

    ReplyDelete
  2. hhehe,,, okeylah dpt tumpang sekaki...
    :P

    *F.T island tuh binatang ape ? , Tak pernah dgr.. *

    ReplyDelete
  3. Ejulz : yeah !

    Nurrul : Haha ! Actually FT Island nama band dkt korea xD

    ReplyDelete
  4. wheee~ bestla ade mak cmnie. emg superb! haha... nyway.. DONE follow u gurl :)

    ReplyDelete
  5. yang ft island tu , tiket ke ? waah !

    btw , saya tag awak :)
    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Ara : thanks ya follow kita ! nnti kite follow back ^^

    hawa : hehe. bukan tiket. pencil case sebenarnya :D thanks tag tau ^^

    ReplyDelete
  7. kwan rin pun mnat gila kat FT Island ni :)

    snggah sni dear :D

    ReplyDelete
  8. comel betul mak awak minat tgk showdown..mmg vogue !!

    ReplyDelete
  9. Kak Saharina : thanks singgah ^^

    Kak Liza : lol ^^

    ReplyDelete
  10. fish follow sini. ke 869 :)
    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/05/review-kencing-tikus.html

    ReplyDelete
  11. OMGGG! Thanks weyhh! It's walawei. Family aku semua layan showdown.. Hahaha :P Semalam kpop nite kottt.

    ReplyDelete
  12. Dak Fisha : aww thanks ! ^^

    Mila : terharu tak terharu tak? ahahaha ! showdown kpop week daebak gile ! aq pun tgk ! ^^

    ReplyDelete
  13. dtg singgah sini :D .. and follow u :D

    ReplyDelete
  14. fierul : thanks~

    Little Elf : awak punye profile x boleh bkk pun :/

    ReplyDelete
  15. cool la mak ko layan showdown..ape salahnye plak kannn...

    F.T.Island!!

    kaann..suke ati kite la minat kpop ke brownpop ke kan..eh brownpop tu minuman.. i dan kpop gak tp dah slow la.dulu bukan main.skrg fokus ke bidang k-drama plaks.#jawapan retis..

    ReplyDelete

silalah komen :)

Harry Potter Glasses
click this small box to pause