All Was Well

So in the end I changed my course. Goodbye science! Hello business! First week experience? It wasn't that good.



But it wasn't that bad either. 



It was so-so. But I've to admit though, I kinda miss my friends from my previous class. 



Especially my fangirling club friends (lol). Masuk kelas baru, tak ada fangirl yang gila-gila yang boleh aku ajak menari ahahahah! Aku mengadu dekat roommate aku cakap aku rindu kelas lama and bla bla bla. Dekat parents pun sama (kahkahkah!). Dorang macam biasa dengan kata-kata semangat dorang. "Alah... Baru seminggu... Lama-lama okeylah tu..."

Actually memang kelas baru aku okey pun.



Tapi sebab some of them already have their own clique so kadang-kadang bila aku duduk dengan dorang aku rasa agak lost sebab aku tak faham inside jokes dorang.

Tak apalah. Quoting my parents, lama-lama okeylah tu...

Aku harap okey cepat-cepatlah. Aku target, (lol target), dalam sebulan macam tuh aku dah boleh jadi gila-gila balik dalam kelas. Boleh dikatakan salah satu sebab aku rindu kelas lama adalah because dalam kelas lama aku rasa aku bebas untuk gila-gila. Dalam kelas baru kena kawal-kawal sikit.



Lagipun ketua praktikum kelas baru aku nih nampak garang je. Kang silap langkah, kena carut di twitter (kahkahkah!)

Anyways, dah lama tak baca novel. Aku pergi tinggalkan novel aku dekat dorm waktu balik raya harituh sebab malas nak angkut banyak-banyak barang dalam beg. (Nanti berat...) Bila dah sampai rumah, aku tak tahu pulak nak baca apa. Maybe aku sambung baca Harry Potter kot. Entahlah.

Rasa macam nak tengok movie laa.... Tapi tak tahu nak tengok apa.

Apa-apa pun, (macam biasa), aku harap aku akan bahagia sepanjang masa dekat matrik supaya bila dah habis matrik tahun depan, bolehlah aku hembus nafas lega sambil berkata "All was well." Lol gitu...


Harry Potter Glasses
click this small box to pause