Kembali Berblogging Setelah 7 Bulan

Lol tajuk tak boleh blah.

Anyway,

HEYYOOO WHADDAPP PEOPLE ON EARTH XD !

Wow okay seriously lama gila aku tak berblogging. 


Aku rasa dah dekat 7 ke 6 bulan since the last time aku update. Hiatus yang sangat mengejutkan ya kengkawan.

Aku rasa janggal gila sebab dah lama tak taip apa-apa dekat blog ni. Serius ._. Bukan tak tahu apa nak taip, cumanya macam, BANYAK SANGAT BENDA YANG AKU NAK TAIP TAPI TAK BOLEH NAK TAIP DALAM SATU ENTRI ! *flips cows*

Dahlah perut aku lapar nih. 



Ayah belum balik bawak makanan. Aku plak malas nak masak. 



*sambung celebrate kegembiraan* Exam is finally over ! Like, yeah, EXAM IS OVER. SEKARANG AKU BOLEH BER-BLOG IKUT SUKAT HATI AKU. DIULANGI, IKUT SUKA HATI AKU ! MUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Well as you can see, aku terlebih excited hari nih because this is the first time I'm typing a post in freakin 6 MONTHS so harap you guys faham-fahamlah. (I AM SO HAPPY XD) 

Tapi dalam aku gembira gila, aku still rasa... urm... apa ya perkataan tuh aku lupa plak. Okey dah ingat. Was-was. Ya. Was-was. Rasa was-was nak update blog ni sebab aku rasa ramai readers aku dah lari dan dah lupa tentang kewujudan blog aku yang unik ini. *sila muntah*

Tak apalah. If my loyal readers aku yang dulu tu semua dah lari, aku akan usahakan dan mencari readers baru ^_^. So, WELCOME TO MY BLOG NEW READERS =D

And don't forget to COMEBACK FOR MORE *cough* AWESOME *cough* UPDATES XD 

TATA ! *waves*

p/s: tajuk entri sudah berubah =D



Related post

Zaman Retro

Pabila Bulu Roma Meremang

Mamak ! Milo Secawan !

24 comments:

  1. hahaha...tajuk dah macam tajuk lagu kumpulan 2PM...ke mmg ambik drpd dorang..? :D

    welcome back!

    ReplyDelete
  2. Hi, welcome back! Haa saya pun dah lama tak update blog (lebih dari 10 bulan kot aiyo) YAY KITA DAH MERDEKA xD

    ReplyDelete
  3. Sally Samsaiman : Memang diinspirasikan drpd dorang pun hahahaha XD

    Putri : tu diaaa sepuluh bulan !! Nih mesti last batch PMR kan? :p

    Mizz Aiza : Hehe salam kenal ^_^

    Miss Yui : memang lama sangat. Nasib baik baru 6 bulan bukan 6 tahun

    Aunty Adza : THANKS AUNTY XD

    ReplyDelete
  4. tetiba baca penulisan awak ni rasa hari-hari nak datang blog awakkkkk!hihi

    ReplyDelete
  5. hehe..sama la, byk benda nak tulis tp xtau yg mana satu nak start..dlm sebulan lbh kurang 6 7 entri je yg update.

    ReplyDelete
  6. sy baru follow cik Amy..just baru nak kenal2 tuan belog ^^..

    ReplyDelete
  7. Hello :)
    Thanks follow
    Btw baru habis exam ye?
    PMR eh?
    Btw akak pun sama jarang update
    kadang2 seminggu sekali
    kadang2 xde langsung :p
    Nice to know you dear

    ReplyDelete
  8. Mek Onie : Lol hahaha entri baru akan menyusul so jangan lupa baca ya XD

    Nick Nashram : wow ok tu kira banyak kot ~ sebab saya maximum sebulan paling banyak pun boleh update 4 post je

    Cik Tieka : terima kasih sudi follow blog saya yg sudah seperti rumah yg usang ini =________= Selamat berkenalan ^^

    Syazana Zainn : Sama2 and yeah baru jyeah habis PMR. Memang lega tak terkatalah kan? Btw nice to know you too ^^

    ReplyDelete
  9. Hi! Samalah kta.

    Dah lama tak blogging.
    So ingat nak blogging balik (=

    ReplyDelete
  10. Aku pun sama tsk tsk tapi yang lain nya aku belum start tulis post hahaha sama ke tu

    ReplyDelete
  11. lps nie rajin2 update okay... :)

    ReplyDelete
  12. Zahra : happy blogging ! ^^

    Jung : Entah XD Eh weyh ko delete blog ko ke apa ? Aku takleh access blog lama ~

    E'in : Okay and terima kasih ya ! Entri baru akan menyusul tak lama lagi ^^

    Cik Mun : hello hello hello helloooo XD

    ReplyDelete
  13. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    ReplyDelete
  14. hye singgah blog ni :) nice entry.. siap dgn bergambar lagi ye. hehe.. hm. dah follow awak dah

    ReplyDelete
  15. 6 7 bulan?! Lamanyaaa! Welcome back! Heheeee :)

    ReplyDelete
  16. International Directory Blogspot : Sure thing ! I'll join soon okay ? ^^

    Liza Licha : thanks for the follow :)

    Akak Pink Velvet : Terima kasih. Happy blogging to you too ^^

    Nana Kamarul : Thanks ! I'll be updating my blog soon ;D

    ReplyDelete
  17. Samalahh kitaaa. Dah lah tukar nama blog. Hahaha. Siapa ntah nk ingat syazberry lagi. Muaahahahaha

    ReplyDelete
  18. hello..hello..hello..welcome back..

    ReplyDelete

silalah komen :)

Design by | SweetElectric